TÄYSILLÄ DUUNISSA


Työssäoppimisen tavoitteena on, että opin ammattialani työtehtäviä todellisessa toimintaympäristössä ja ammattitaitoni kehittyy.

Opiskelijana en ole työsuhteessa työnantajaan työssäoppimisjakson aikana. Työssäoppimisen ajalta en saa palkkaakaan.

Koska työssäoppiminen on opiskelua, minulla on mahdollisuus saada opintososiaalisia etuja, joita ovat opintotuki, matkakorvaus ja ateriaraha.

Työpaikkaohjaaja

Työssäoppimispaikalla neuvot ja ohjauksen antaa ensisijaisesti oma työpaikkaohjaajani, joka on lähin kumppanini työssäoppimisjaksolla. Työpaikkaohjaajan kanssa voin jutella kaikista mahdollisista ongelmista ja vaikeuksista.

Myös työpajakoulu Pulssin ohjaajat neuvovat tarvittaessa ja pitävät minuun yhteyttä. En epäröi ottaa heihin yhteyttä tarvittaessa.

Palautteeseen on hyvä suhtautua niin, että se edistää oppimistani. Väärin tehtyihin hommiin tulee puuttua heti, jotta en opi virheellisiä toimintatapoja. Hyvää palautetta on aina mukava saada, koska hyvin tehty homma palkitsee.

Vastuu tehtävistä

Työpajojen työssäoppimisjaksoille on opiskelijoille omat perehdytysasiat, jotka työpajaohjaajani kanssa käymme yhdessä lävitse ennen pajajakson alkua. Työssäoppiminen onnistuu kun huolehdin vastuullisesti omista tehtävistä

  • noudatan työpaikan sääntöjä ja ohjeita
  • kuuntelen ja kysyn heti, jos jokin asia jää epäselväksi
  • teen mahdollisimman hyvin minulle annetut tehtävät
  • otan vastuun oppimisestani

Linkit

Pulssi työpajakoulu

<< Edellinen[Alkuun]Seuraava >>